Header

Kvilleiten februari

Publicerad 2017-02-14 09:39
2015 06 18 11 fotor collage
Februaris nyhetsbrev innehåller viktig information angående årsmötet den 28/2 (meddela kansli@ifkville.se om ni kommer så vi kan planera inför fikat), påminnelse angående medlemsavgiften 2017, information om sommarens FRiiSK och en påminnelse om anmälan till funktionärsuppdrag (två uppdrag per medlem och år). Trevlig läsning önskar kansliet!

Kvilleiten, IF Kvilles nyhetsbrev, februari!

Innehåll:

  • 1.Årsmöte 28/2
  • 2.Funktionärsuppdrag 2017
  • 3.FRiiSK 2017
  • 4.Medlemsavgifter 2017

1. IF Kvilles årsmöte den 28 februari

Alla IF Kvilles medlemmar är varmt välkomna på årsmötet den 28/2 kl.17.30. https://ifkville.myclub.se/site_node/589/nyheter/arsmote-28-2-i-fih. Årsmötet inleder som vanligt med fika, sedan fortsätter vi med att uppmärksamma alla slagna klubbrekord och därefter kl.18.30 inleds mötet. Meddela ert deltagande till kansliet på kansli@ifkville.se gärna innan fredagen den 24/2 så kansliet kan beräkna för fikat. Årsmötet är ett bra forum att göra sin åsikt hörd och få en god insyn i föreningens verksamhet, ekonomi och framtida planer. Vi hoppas få se många Kvilleiter på årsmötet den 28/2 på andra våningen i FriidrottensHus.

2. Funktionärsuppdrag 2017

För att IF Kville ska kunna bedriva den breda verksamhet som vi gör och för att föreningen ska kunna fortsätta sin positiva utveckling så behöver föreningen er hjälp. Som medlem i IF Kville ställer man upp som funktionär vid minst två Kvillearrangemang per år. Är medlemmen under 18år men över 16år så hänvisar vi till funktionärsuppdragen som endast 16års gräns. För medlemmar under 16 år så gör föräldrar (eller annan vuxen) uppdragen åt medlemmen. Har en familj flera barn under 16 år så är det tre uppdrag som gäller. För mer information besök hemsidan www.ifkville.se och klicka på "Funktionärsuppdrag 2017". För er som inte har anmält er till funktionärsuppdrag ber vi göra det snarast möjligt under februari månad. Mest akut och närmast är Göteborgsvarvet som är Kvilles största inkomstkälla. Det är oerhört viktigt att vi fyller vår funktionärskvot för att få del av alla bidrag från Göteborgsvarvet och GFIF. Har ni möjlighet att vara funktionär under varvet den 20/5 så är vi mycket tacksamma om ni anmäler er dit. TACK för att ni ställer upp för IF Kville!

3. FRiiSK 2017

Planering inför Kvilles friidrottsskola, FRiiSK, i sommar har påbörjats. IF Kville tackar Anette Persson för alla de år hon har varit projektledare för FRiiSK. Anette har varit med och utvecklat FRiiSK till en högklassig friidrottsskola med uppemot 400 barn fördelat på fyra veckor under sommaren. Nu har Anette lämnat över projektledarrollen till Kvilles junior, Fanny Åhl Norling, som är i full gång med planering av FRiiSK 2017. Fanny nås på friisk@ifkville.se. Snart öppnar vi anmälan för sommarens FRiiSK! Anmälan och information om FRiiSK finner ni på hemsidan; www.ifkville.se - Arrangemang – Friidrottsskolan. Glöm inte följa FRiiSK på Facebook!

4. Medlemsavgifter 2017

Det är fortfarande en del som inte har betalat in medlems- och aktivitetsavgiften för 2017 (sista betalningsdag 31 jan). Vänligen betala snarast möjligt! Medlemsavgiften är 500kr per medlem och år. Andra medlemskap som finns är stödmedlem (ej aktiv) 100kr och familjemedlemskap 900kr. Aktiva barn, ungdomar, juniorer och seniorer som tränar i Björlandahallen eller/och FriidrottensHus betalar även en aktivitetsavgift (åldersbaserad). All information om de olika avgifterna finner ni på hemsidan, www.ifkville.se, under "Om föreningen – Medlems- och aktivitetsavgifter".

GO KVILLE!!!


Februarihälsningar från kansliet,

Anders, Tarja och Karin

Karin Runnerström
Md arra
Md go teborgsvarvet 2017
Md goteborgs jubileumslopp 9 sep tryck v2 01
Md kvilles va rta vling 2017
Md logga friisk 16
Md smc
SMC
Md lindholmenstafetten
Springigbg 550x125
Md sam
Md brain athletics
Md ska rmavbild 2016 03 15 kl. 09.30.29
Md waterfront hotel
Md radison
Md nw logo
Md osteopat
Md md sponsorhuset
Md friskis logo
Md idrottens bingo logo
OM ni spelar, tänk på IF Kville :-)
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub