Header

Kvilleiten januari 2017

Publicerad 2017-01-27 11:30
Ks smc 21 jan 2017
Karin Schön vann sitt heat på 3000m Damer Motion och satte dessutom svensk rekord. GRATTIS! Bildkälla: Felicia Buiten
Kvilleiten är Kvilles nyhetsbrev som kommer ut en gång i månaden. Årets första Kvilleit innehåller information om funktionärsanmälan, medlems- och aktivitetsavgifter för 2017, SMC och preliminärt datum för årsmötet i februari. Trevlig läsning!

Kvilleiten januari 2017

Innehåll:

1. Funktionärsanmälan

2. Medlemsavgift 2017

3. SMC

4. Årsmöte

1. Funktionärsanmälan

Funktionäranmälan har nu varit öppen ett tag men det är fortfarande många medlemmar som inte är registrerade för några uppdrag. Vore väldigt bra om alla, som inte redan anmält sig, så snart som möjligt kunde gå in på hemsidan under "Funktionärsanmälan 2017" och anmäla er till minst två uppdrag.

Funktionärsuppdragen är mycket viktiga för IF Kvilles ekonomi och verksamhet. Varje medlem förväntas göra två funktionärsuppdrag per medlemsår. Föräldrar väntas göra uppdragen för sitt/sina barn som är yngre än minimiåldern för respektive uppdrag. Mer information om funktionärsuppdragen finns på hemsidan: https://ifkville.myclub.se/menu/pages/3274.

Vi är i behov av några som kan tänka sig vara huvudfunktionär på Midnattsloppet den 26 augusti. Att vara huvudfunktionär innebär att man tar lite större ansvar och har en något mer omfattande roll. Det finns två olika typer av huvudfunktionärsuppdrag; bandelsansvarig och flaggchef.

Bandelsansvarig har hand om en av loppets bandelar. Hela loppet är en mil långt och varje bandel är drygt en kilometer. Som bandelsansvarig så kommer man få ansvara för en av bandelarna och kommer gå igenom den bandelen med banchefen som är chef för hela banan (10km). Banchefen kommer informera om var funktionärer bör stå, var koner ska placerar ut och var på bandelen det kan vara extra viktigt att ha mer uppsyn. Väl på tävlingsdagen samlar bandelsansvarige alla sina funktionärer och placerar ut dem längs med bandelen. Alla hjälps åt att placera ut (och ställa tillbaka efter loppet) allt material. Ett riktigt roligt och lärorikt uppdrag. Hör av dig till arrangemang@ifkville.se om du kan tänka dig en roll som bandelsansvarig. Tack på förhand!

Varje bandelsansvarig har två flaggchefer på sin bandel. Flaggcheferna har hand om varsin del av bandelen och är bandelsansvariges högra hand. Den bandelsansvariga kommer informera sina flaggchefer om var funktionärer ska placerar ut och vad de ska tänka på som flaggvakter. Flaggcheferna är ett extra stöd för bandelsansvarige. Kan du tänka dig att vara flaggchef så hör av dig till arrangemang@ifkville.se. Tack på förhand!

Har ni några frågor angående funktionärsuppdragen så hör av er till arrangemang@ifkville.se. Först till kvarn på de olika uppdragen så säkra det du vill vara funktionär på redan idag!


2. Medlemsavgift

För er som inte har betalat er medlemsavgift för 2017 än så är det hög tid att göra det nu. Det gick ut ett påminnelsemail till ALLA häromdagen så har du redan betalat kan du ignorera det mailet. För er som inte har betalat er medlemsavgift för 2017 så ber vi er göra det snarast.

Är du med i IF Kville Motion så skickar du efter betalning (om du är ny medlem) ett mail till motion@ifkville.se med dina kontaktuppgifter: namn, personnummer (alla siffror), mailadress, mobilnummer och adress. Finns du redan med i vårt register räcker det att du vid betalning anger namn, födelseår och att du tillhör Motion.

Är ditt eller dina barn medlemmar så betalar ni in medlems- och aktivitetsavgift och skriver namn på ert barn samt födelseår.

Medlemsavgiften 2017:

Huvudregel medlemsavgift 500kr

Familjemedlemskap 900kr (ange alla i som ska ingå i familjemedlemskapet)

Motion ENDAST söndagar 250kr

Stödmedlem 100kr

Aktivitetsavgift 2017 (gäller barn, ungdomar, juniorer och seniorer):

Aktiva födda 2005-2010 ­– 600 kronor

Aktiva födda 2003-2004 – 700 kronor

Aktiva födda 1998-2002 – 800 kronor

Aktiva födda 1997 och tidigare – 1.000 kronor


3. SMC

Ett stort tack till alla som var med och gjorde SMC 21/1 riktigt lyckad. Fantastiskt roligt att se några av Kvilles motionärer på startlinjen. Ett STORT grattis till Kvilles Karin Schön som slog det svenska rekordet på 3000m (i sin åldersklass) med över 47 sekunder!!! HEJA!

Tack till alla duktiga funktionärer som såg till att alla löpare fick bra heat och bästa förutsättningarna. Tack till Ola och Rolf som axlade löpledarrollen med bravur och tack till Kvilles rutinerade tävlingsledare, Måns Åkerberg, som såg till att tävlingen höll en hög standard. Tack till alla inblandade parter! Grymt bra jobbat!


4. Årsmöte

PRELIMINÄRT datum för IF Kvilles årsmöte är den 23/2 kl.17.30 i FriidrottensHus.

Årsmötet är öppet för ALLA Kvilles medlemmar och ett viktigt forum för medlemmarna. Här får du som medlem chans att göra din röst hörd och du får uppdateringar om föreningens utveckling, verksamhetsplan, ekonomi och verksamheten i stort. Vi ser gärna att så många medlemmar som möjligt kommer på årsmötet.

Är du intresserad av att sitta med i Kvilles styrelse så hör av dig till valberedningen; Olof.Ryding@delphi.com.

Som vanligt så uppmärksammas klubbrekord och andra höjdpunkter på årsmötet!

Det var allt för Kvilleiten den här gången!

Tack för att ni ställer upp för klubben!

HEJA IF KVILLE!


Med vänliga hälsningar,

Kansliet

Karin Runnerström
Md k800m smc 21 jan 2017
K800m SMC 21 jan 2017 Bild: Felicia Buiten
Md so   ge smc 21 jan 2017
Kvilles duktiga prisutdelare, Sara och Gustav. Bild: Felicia Buiten
Md arra
Md go teborgsvarvet 2017
Md goteborgs jubileumslopp 9 sep tryck v2 01
Md kvilles va rta vling 2017
Md logga friisk 16
Md smc
SMC
Md lindholmenstafetten
Springigbg 550x125
Md sam
Md brain athletics
Md ska rmavbild 2016 03 15 kl. 09.30.29
Md waterfront hotel
Md radison
Md nw logo
Md osteopat
Md md sponsorhuset
Md friskis logo
Md idrottens bingo logo
OM ni spelar, tänk på IF Kville :-)
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub