Header

Kvilleiten mars 2017

Publicerad 2017-03-08 15:04
Friisk ledare
IF Kville söker ledare till FRiiSK i sommar
Nyhetsbrevet denna månad innehåller framgångar från USM, påminnelser, information om friidrottsskolan, sommarjobb för Kvilles ungdomar/juniorer, information om ändrat datum på SMC i sommar och lite annat smått och gott. Trevlig läsning!

Funktionärsanmälan

Tack till alla ni som anmält er som funktionärer till Kvilles arrangemang 2017. Till Er som ännu inte anmält era funktionärsuppdrag ber vi göra det snarast möjligt. Två funktionärsuppdrag per medlem (föräldrar eller annan vuxen gör uppdragen för sina barn). Funktionärsanmälan gör ni på: https://ifkville.myclub.se/menu/pages/3274.

FRiiSK

IF Kvilles friidrottsskola, FRiiSK, har nu öppnat anmälan: https://ifkville.myclub.se/menu/pages/685. Sprid gärna ordet och påminn vänner och bekanta att anmäla sina barn till FRiiSK i sommar (vecka 25, 26, 27 och 32). Marknadsföringen har inte startat än och redan nu är det 160 barn anmälda och vecka 26 kommer snart bli fulltecknad. Roligt att intresset är stort! Mer information om FRiiSK hittar du på: https://ifkville.myclub.se/menu/pages/685 och på Facebook: https://www.facebook.com/friiskifkville/.

Kontakt: friisk@ifkville.se


FRiiSK-ledare

Vi söker nu ledare till FRiiSK i sommar. Alla födda 2002 och tidigare kan ansöka om att bli FRiiSK-ledare. Ansökan är öppen här: https://member.myclub.se/pub/forms/2690/W2TMGFiPsU/.


Välkomnar den nya styrelsen

Årsmötet är avklarat och ny styrelse är på plats. Vi välkomnar Johan Isaksson, Maria Ryding, Anders Sandegård och Gustav Eriksson. Rolf sitter kvar som ordförande, Monika är kvar som kassör, Oskar är ny vice-ordförande och övriga styrelsemedlemmar som sitter kvar är Christian och Håkan.


Ändrat datum på SMC i sommar

Vi vill uppmärksamma alla på att datum för sommarens SMC utomhus är ändrat till den 19/8.


USM

Kville skördade framgångar på USM och fortsätter att flytta fram sina positioner och att vi går framåt märktes redan tidigt på året i USM.

Kville tog 3 medaljer på IUSM i friidrott!

Under IUSM i friidrott i Uppsala, tog Kville 3 medaljer (1 guld - 1 silver - 1 brons) och ytterligare 4 placeringar bland de 6 bästa. "Det bästa USM:et för Kville under lång tid", säger överledare Anders Walther. "Vi har tränat väl och målmedvetet och detta ser vi resultatet av på hela inomhussäsongen. Vi har en ambition att växa ytterligare och kan vi dessutom få en ny utomhusarena i Björlanda, har vi ytterligare möjligheter att verkligen etablera oss som en av de bästa friidrottsföreningarna i både Göteborg och Sverige.

Guldmedaljen tog Arvid Mägi Theorin i P16 kula med ett resultat på 16.60. Silvret togs av Fredrik Grund i P15 60 m häck på 8,77 och bronset knep Philip Ryding i P16 höjd på 1.86.

Dessutom kom Gustav Tartu 4:a i P15 tresteg på 11.85, 5:a kom Arvid Mägi Theorin i vikt på 14.60, på 6:e plats kom Philip Ryding i P16 tresteg på 12.20 samt Hilda Gildén i F16 höjd på 1.59.

"Sammanfattar vi helgen hade vi 28 starter och det slogs 13 nya personliga rekord. Ett fantastiskt facit av våra duktiga aktiva" säger Anders Walther. "Dessutom har vi flera aktiva på hemmaplan som säkert kommer att vara med utomhus på USM, så framtiden ser ljus ut för Kville."

För övrigt deltog även Ida Björndal, Mohammad Al Masri, Tom Berensson, Alma Svanberg, Amrullah Stanikzai, Emil Bengtsson samt Jesper Nordström under IUSM.

Skribent: Toomas TartuFölj gärna IF Kville på Facebook:

https://www.facebook.com/IFKville/?ref=bookmarks

Följ gärna IF Kville på Instagram

Mer information om IF Kville finner ni alltid på www.ifkville.se

Jag, Karin Runnerström – Arrangemangsansvarig i IF Kville, tackar för min tid i klubben och ser fram emot att följa Kville på distans. Nu väntar nya äventyr!


Kontakt med kansliet

Tarja Jokinen – Betalningsfrågor, medlemsfrågor mm. kansli@ifkville.se.

Anders Walther – Sportchef – frågor rörande grupperna, träningar, tävlingar och allt rörande den sportsliga verksamheten. sportchef@ifkville.se.

Karin Runnerström – Arrangemangsansvarig – funktionärsfrågor. I övrigt hänvisar jag till Anders eller Tarja. arrangemang@ifkville.se.

Fanny Åhl Norling - Friidrottsskolan, FRiiSK – friisk@ifkville.se.


Friidrottshälsningar,

Kansliet

Karin Runnerström
Md arra
Md go teborgsvarvet 2017
Md goteborgs jubileumslopp 9 sep tryck v2 01
Md kvilles va rta vling 2017
Md logga friisk 16
Md smc
SMC
Md lindholmenstafetten
Springigbg 550x125
Md sam
Md brain athletics
Md ska rmavbild 2016 03 15 kl. 09.30.29
Md waterfront hotel
Md radison
Md nw logo
Md osteopat
Md md sponsorhuset
Md friskis logo
Md idrottens bingo logo
OM ni spelar, tänk på IF Kville :-)
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub