Header

Kvilleiten november 2016

Publicerad 2016-11-30 10:23
Funktiona rer
Några av årets alla duktiga funktionärer. Stort tack till alla som ställt upp under 2016!
Nyhetsbrev med viktig information och aktuella händelser i klubben. SMC, funtionärsanmälan, samarbetspartners och kläder är rubrikerna för Kvilleiten november. Trevlig läsning!

Kvilleiten (nyhetsbrev) november 2016

Mycket händer i IF Kville och klubben växer! Kvilleiten (Kvilles nyhetsbrev) kommer ut en gång i månaden och tar upp lite av det som är aktuellt för klubben. Har ni något som ni skulle vilja stod med i nyhetsbrevet någon månad så lägg ett mail till arrangemang@ifkville.se så löser vi det. Nedan kan ni läsa om lite av det som är aktuellt just nu i föreningen.

SMC 21/1

Den 21 januari kl.14-17 är det dags för Scandinavian Milers Club igen. En rolig arenatävling inne i FriidrottensHus. Kville är arrangör och vi behöver hjälp av er att marknadsföra tävlingen. Vi uppmanar er alla som har Facebook att gå in och gilla sidan (https://www.facebook.com/FolksamChallenge/) samt dela eventet (https://www.facebook.com/events/663494500483897/). Tillsammans hjälps vi åt att sprida informationen. Tack!

SMC riktar sig både till elit och motionärer. Vi hoppas att många Kvilleiter står på startlinjen den 21/1. Motionärer kan tävla i 800m eller 3000m och eliten kan även tävla i SUPER600 som är en rolig variant på längdskidåkningens sprint. SUPER600 inleds med seedade kval och de främsta går till semi som sedan följs av en final.

Anmälan till SMC görs via trackandfiels.se (http://www.trackandfield.se/anmal.aspx?compID=261) och anmälan är gratis för medlemmar i IF Kville (övriga 100kr/gren).

Vi behöver funktionärer till SMC den 21/1. Vore toppen om ni har möjlighet att ställa upp denna eftermiddag. Lärorikt, roligt och tar bara några timmar på eftermiddagen. Kan ni ställa upp så hör av er till Karin Runnerström på arrangemang@ifkville.se. TACK J

Funktionärsanmälan 2017

Vi arbetar med en funktionärsanmälan just nu och hoppas ha den klar innan jul. Vi jobbar på att göra den så bra som möjligt men det är svårt att ta hänsyn till alla önskemål.

Detta gäller för 2017:

Två funktionärsuppdrag per medlem varav minst ett av uppdragen måste vara Göteborgsvarvet eller Midnattsloppet. Föräldrar/vuxna som gör uppdrag för ett barn och vill göra sina uppdrag tillsammans väljer därmed Midnattsloppet eller Göteborgsvarvet. Föräldrar eller andra vuxna gör uppdragen för barn under 16 år. Medlemmar som är mellan 16 och 18 år kan ställa upp på Göteborgsvarvet – Bananskal, Lindholmenstafetten, SMC och Jubileumsloppet.

Göteborgsvarvet och Midnattsloppet är IF Kvilles största inkomstkällor och därmed viktigaste funktionärsuppdrag. Pengarna går direkt till verksamheten och säkerställer att vi kan bedriva en god friidrott för alla våra medlemmar. Alla som ställer upp som funktionärer är således mycket viktiga!

Alla medlemmar (över 18år) gör alltså två uppdrag vardera varav minst ett av uppdragen är Göteborgsvarvet eller Midnattsloppet (kan även vara båda). När funktionärsanmälan öppnar är det först till kvarn. Dvs när ett arrangemang har fullt med funktionärer kommer det inte gå att välja det. Vet ni med er att ni endast kan vissa tävlingar så gäller det att vara ute i god tid. Skulle ni få förhinder vid ett uppdrag så hittar ni en ersättare och meddelar Karin på arrangemang@ifkville.se.

Tränare hjälper redan till mycket på olika tävlingar och behöver därför inte göra två andra funktionärsuppdrag. Dock ser vi mycket gärna att ni ställer upp på Kvilles Vårtävling den 3/6 som kräver lite mer expertis. Skriv gärna in detta datum redan nu i era kalendrar, tack.

När funktionärsanmälan/formuläret öppnar kommer ni få ett mail om detta och den kommer läggas ut på hemsidan (www.ifkville.se) under Funktionärsanmälan 2017.

Har ni några frågor/funderingar kring funktionärsskapet så hör av er till arrangemang@ifkville.se.


Sponsorer/samarbetspartners

IF Kville söker sponsorer/samarbetspartners till klubben. IF Kville är en ideell förening som bedriver friidrott, uppfostrar barn och ungdomar, tar samhällsansvar, arrangerar tävlingar och lopp som får folk i rörelse, är öppen för alla och har en bred verksamhet som är inkluderande!

Är ert företag/arbetsplats intresserade av att stödja IF Kville och klubbens verksamhet så hör gärna av er till arrangemang@ifkville.se eller 0738337979 så berättar vi mer om hur ett samarbete skulle kunna se ut?! Vi har idag plats för sponsorer på våra klubbkläder, hemsida, utskick och kan även erbjuda andra former av samarbeten. Vi ber därför alla föräldrar och vuxna medlemmar i klubben att höra med er arbetsgivare om det finns ett intresse av att samarbeta med IF Kville. Stort tack på förhand!

Kläder

Det går nu att beställa klubbkläder.

Vi har TRIMTEX som leverantör och efter utprovning köper man kläderna via en webshopp. Leverans beräknas till v3 2017 och kläderna kommer hem till er. Ni kan redan nu gå in i webshoppen och se vad som finns.

Gå in på sida: trimtex.se/customer/KvilleFriidrott
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på "Logga in" och logga in med egen e-mail och lösenord (vänligen uppmärksamma att vi har lanserat en ny webshopslösning så eventuellt gammalt e-mail/lösen man haft sedan tidigare fungerar inte att logga in på i denna nya webshopslösning – då måste man skapa nytt konto)

Alt 2: Skapa nytt konto (detta gäller de allra flesta då webshopslösningen är ny och det är inte så många som registrerat sig ännu)

När man loggat in/skapat nytt konto så kommer det upp en ruta "Teamkod för inloggning*" där fyller man i "kville16": och klickar på "lägg till nytt företag/klubb". Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten "Besök teamshopen" kommer man in så man kan beställa kläder.

Du gillar väl IF Kville på Facebook? https://www.facebook.com/IFKville/

Tack!

Med vänliga Kvillehälsningar från kansliet

Anders, Karin & Tarja

Karin Runnerström
Md smc
Bild från SMC jan 2016
Md arra
Md go teborgsvarvet 2017
Md goteborgs jubileumslopp 9 sep tryck v2 01
Md kvilles va rta vling 2017
Md logga friisk 16
Md smc
SMC
Md lindholmenstafetten
Springigbg 550x125
Md sam
Md brain athletics
Md ska rmavbild 2016 03 15 kl. 09.30.29
Md waterfront hotel
Md radison
Md nw logo
Md osteopat
Md md sponsorhuset
Md friskis logo
Md idrottens bingo logo
OM ni spelar, tänk på IF Kville :-)
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub