Header

KVILLEITEN OKTOBER

Publicerad 2016-10-17 12:03
Od
Kvilleiten är nyhetsbrevet från IF Kville som kommer ut en gång i månaden. Kvilleiten innehåller aktuella händelser, information om vad som sker i klubben nu och framöver samt om något speciellt har inträffat. Oktobers Kvilleit innehåller viktiga datum, information om funktionärsanmälan 2017, information om den 30/10 och en hel del till... Trevlig läsning!

Kvilleiten oktober 2016

Aktuellt:

Den 30/10 är det dags för Kvilles deltävling på Terrängserien 2016. ALLA kan vara med och springa. De yngre springer 2,5km och de äldre springer 5km i härlig terräng ute i Tuve med start vid klubbstugan. Vi välkomnar alla ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner, motionärer och föräldrar som vill springa i skogen. Varför inte ta med hela familjen?! Gratis anmälan (på plats) för alla som tillhör en förening i Göteborg Friidrott. 50kr för övriga. Är du nyfiken och vill veta mer så besök: https://ifkville.myclub.se/menu/pages/12624 eller hör av er till arrangemang@ifkville.se eller slå en signal till Karin på 0738337979. VÄLKOMNA till Tuve den 30 oktober!

Funktionärsanmälan 2017:

STORT tack till er alla som ställt upp som funktionärer under 2016!!!

Funktionärsanmälan 2017 är under uppbyggnad och den kommer vara mer utvecklad för att kunna ta hänsyn till de önskemål som inkommit samt kommer innehålla bättre uppföljning så vi på kansliet tydligt kan se vilka som gjort sina uppdrag under året. För att vi ska slippa öka antalet funktionärstillfällen så krävs det att alla gör sina uppdrag. Vi kommer ha kvar två funktionärsuppdrag per medlem under 2017 men vara noga med att alla gör minst två uppdrag (naturligtvis får man gärna göra fler frivilligt). För de som inte gör sina två uppdrag kommer få betala 500kr per missat funktionärsuppdrag. IF Kville är en ideell förening och om vi ska kunna behålla låga medlemsavgifter, sanktionera träningsresor, tävlingar och mycket annat så måste vi ha arrangemang som drar in pengar. Detta innebär att våra funktionärer blir oerhört viktiga och avgörande för ekonomin. Tillsammans är vi IF Kville och tillsammans ser till att så många som möjligt ska ha möjlighet att vara med och träna friidrott!

IF Kville – oktober:

Oktober månad startade med Olympic Day på Liseberg. SOK och SISU tillsammans med föreningarna arrangerade prova-på-dagar under första helgen i oktober och IF Kville representerade Göteborg Friidrott. Kvilles fantastiska FRiiSK-ledare och tillika aktiva ungdomar; Sofia, Arvid, Josefin och Tom lekte med barnen och inspirerade dem till att vilja börja friidrotta. Vi har verkligen grymma inspiratörer och framtidens ledare i vår klubb vilket är oerhört roligt att se. Vi hade även finbesök av Khaddi som körde stående längdhopp med barnen. En mycket lyckad helg! Tack till Khaddi och Kvilleungdomarna!

Terrängserien är igång och näst på tur är IF Kville. 30/10 ute i Tuve är det dags och vi hoppas många från föreningen kommer och springa. Vore riktigt kul att ha med ett stort Kvillegäng. ALLA kan vara med oavsett nivå och löparbakgrund. Vi ses i Tuve den 30 oktober.

Kville söker samarbetspartners och sponsorer till klubben!

IF Kville växer så det knakar vilket är mycket glädjande såklart men samtidigt så innebär det större och fler kostnader klubben. För att vi ska mäkta med denna utveckling så behöver vi fler samarbetspartners och även några sponsorer som kan gå in och ta vissa kostnader. Vet ni något företag som är intresserade av samarbeta med en ideell friidrottsförening som satsar brett och högt samt bidrar till hälsa, integration, glädje och mycket mer så får ni gärna höra av er. Ni kanske sitter på de rätta kontakterna? ert företag kanske vill synas på Kvilles klubbkläder? Ni kanske har ideér och förslag på intressanta samarbetspartners? Hör då gärna av er till arrangemang@ifkville.se eller till 0738337979, tack.

Viktiga datum 2017:

IF Kville arrangerar som ni alla vet många tävlingar och vi vill ju att så många som möjligt av våra aktiva ska tävla på våra egna arrangemang. Vi tycker därför att ni alla redan nu ska skriva upp följande datum i kalendern för 2017:

Scandinavian Milers Club (SMC) 21/1 i FIH: https://ifkville.myclub.se/menu/pages/9697. Anmälan är redan öppen på http://www.trackandfield.se/. Grenar: 600m, 800m & 3000m.

Kvilles Vårtävling 3/6 på Slottsskogsvallen: https://ifkville.myclub.se/menu/pages/693.

Scandinavian Milers Club (SMC) 12/8 på Slottsskogsvallen: https://ifkville.myclub.se/menu/pages/9697.

Lindholmenstafetten 13/9: http://lindholmenstafetten.se/.

Lite klubbnytt:

Anders Walther är i full gång med nya grupper i Björlanda vilket betyder att vi har många nya medlemmar i Kville. Riktigt roligt! Flertal nya ledare i form av föräldrar och aktiva ungdomar/juniorer har tagit sig an de nya grupperna och gör det väldigt bra. Motionsverksamheten är fortfarande under utveckling och expanderar hela tiden. Kville växer och syns mer och mer! Låt oss hjälpas åt och se till att det fortsätter i denna riktning! Alla är viktiga och varje medlem behövs!

Vi är IF Kville och tillsammans är vi starkast!

Heja IF Kville!

Karin Runnerström
Md od
Olympic Day 1-2 okt på Liseberg På bilden har vi Arvid, Tom, Khaddi, Josefin och Sofia
Md arra
Md go teborgsvarvet 2017
Md goteborgs jubileumslopp 9 sep tryck v2 01
Md kvilles va rta vling 2017
Md logga friisk 16
Md smc
SMC
Md lindholmenstafetten
Springigbg 550x125
Md sam
Md brain athletics
Md ska rmavbild 2016 03 15 kl. 09.30.29
Md waterfront hotel
Md radison
Md nw logo
Md osteopat
Md md sponsorhuset
Md friskis logo
Md idrottens bingo logo
OM ni spelar, tänk på IF Kville :-)
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub